SKAL LEDE NYHETSARBEIDET: Camilla Aadland har bakgrunn fra blant annet Teknisk Ukeblad, Bergens Tidende og Sysla.Foto: Privat
SKAL LEDE NYHETSARBEIDET: Camilla Aadland har bakgrunn fra blant annet Teknisk Ukeblad, Bergens Tidende og Sysla.Foto: Privat
SKAL LEDE NYHETSARBEIDET: Camilla Aadland har bakgrunn fra blant annet Teknisk Ukeblad, Bergens Tidende og Sysla.Foto: Privat

Aadland blir ny nyhetsredaktør for Fiskeribladet, Intrafish.no og Tekfisk

- Jeg er stolt og ydmyk over å få lede det redaksjonelle arbeidet i tre publikasjoner som dekker sjønæringen godt og grundig, sier den nyansatte redaktøren.

Camilla Aadland (42) er ansatt som nyhetsredaktør for NHSTs norske sjømatpublikasjoner Fiskeribladet, Intrafish.no og Tekfisk.no.

Aadland kommer fra stillingen som redaksjonssjef for Tekfisk, som er Fiskeribladet og IntraFish sitt nettsted om teknologi og forskning i sjømatnæringen

- Camilla har sammen med sine kolleger gjort en imponerende jobb med å bygge opp vårt nye nettsted. Tekfisk har i løpet av 1,5 år blitt det viktigste nisjenettstedet for teknologi og forskning i sjømatnæringen, sier Øystein Hage, ansvarlig redaktør Fiskeribladet.

Nettstedet ble startet i april 2018, og Aadland har ledet arbeidet helt fra starten.

- Med Camilla som ny nyhetsredaktør er målet å gjøre innholdet i alle de tre publikasjonene enda mer relevant. Vi skal sette dagsorden både i og utenfor sjømatnæringen. Vi skal dessuten videreutvikle vårt innhold med mer dyptgående journalistikk, flere kommentarer og innsiktsfulle analyser, sier Hage.

Fiskeribladet er allerede den viktigste nyhetsleverandøren og debattplattform for sjømatnæringen. IntraFish.no er et ledende nettsted for den norske oppdrettsnæringen, og Tekfisk har på et drøyt år vokst til å bli Norges viktigste nyhetskilde om teknologi innen sjømatnæringen.

zoomØystein Hage, ansvarlig redaktør i Fiskeribladet
Øystein Hage, ansvarlig redaktør i Fiskeribladet

- De tre publikasjonene har de siste året gått gjennom en omorganiseringsprosess, og det er naturlig at vi nå får en felles nyhetsledelse for alle de tre publikasjonene. Vi skal i tiden fremover bygge en ny, robust og digital organisasjon, sier Hage.

Parallelt lyses det ut en ny stilling som direktør for kommersiell forretningsutvikling for NHSTs norske sjømatpublikasjoner i Bergen.

- Jeg gleder meg til å jobbe enda tettere med alle de flinke medarbeiderne i Fiskeribladet, IntraFish og Tekfisk. Vi står foran en spennende tid, og jeg er sikker på at vi vil fortsette å levere mye god journalistikk fremover. Sjømatnæringen er en svært viktig bransje, og jeg er stolt og ydmyk over å få lede det redaksjonelle arbeidet i tre publikasjoner som dekker denne næringen godt og grundig, sier Camilla.

Hun har tidligere jobbet i blant annet Teknisk Ukeblad, Bergens Tidende og Sysla.

- Vår journalistikk skal fortsatt være kritisk, ærlig og ha en klar stemme innenfor egen nisje. Vi skal også være det viktigste møtestedet for debatter i næringen, sier Hage.

Fiskeribladet AS og Intrafish.no vil fortsette som ulike juridiske enheter og vil regnskapsmessig bli behandlet hver for seg.

( VILKÅR )
 
Del saken