Ny styreleder i Mørenot

Trond Williksen blir ny styreleder i Mørenot. Nåværende styreleder Espen Asheim fortsetter som styremedlem når Trond Williksen blir ny styreleder i Mørenot, en ledende global utvikler og produsent av utstyr og tjenester til fiskeri-, havbruks- og offshorenæringen. Williksen har lang fartstid fra bransjen, blant annet som leder i Salmar, AKVAgroup og av fiskerivirksomheten i Aker.

- Mørenot er et spennende selskap med en solid posisjon i sine markeder. Ambisjonen er å utvikle selskapet videre de kommende årene og jeg ser frem til å bidra med min erfaring inn i dette arbeidet, sier Trond Williksen i en pressemelding.

Vinteren 2018 kom FSN Capital inn på eiersiden av Mørenot. Sammen med gründerfamiliene og ledelsen, har FSN fortsatt å utvikle selskapet videre, både organisk og gjennom oppkjøp. Senest i forrige uke med kjøpet av Bøteriet as i Steigen.

- Vi er glade og ydmyke for at vi nå også har styrket laget med Trond Williksen som styreleder og aksjonær. Han har med seg enorm bransjeerfaring og et globalt nettverk, i tillegg til gode verdier, som vil bistå i Mørenots videre vekst og utvikling, sier Ulrik Smith, styremedlem i Mørenot og partner i FSN Capital.

( VILKÅR )
 
Del saken