Inviterte til lunsj om hvorfor vi spiser så lite sjømat – serverte vegetarwraps

– Dette var veldig kjedelig og det føles litt urettferdig at vi får denne saken etter at vi har stått på for å fortelle om sjømat og fisk. Men sånn ble det nå, sier Monica Langeland.

Under havlunsj ved Vilvite-senteret ønsket arrangørene å få svar på hvorfor det er så lite fisk og annen sjømat vi spiser. Wrapsene som ble servert var uten sjømat, ifølge arrangøren. Fiskeribladet observerte (og niblet) på en med vegetarinnhold.
Under havlunsj ved Vilvite-senteret ønsket arrangørene å få svar på hvorfor det er så lite fisk og annen sjømat vi spiser. Wrapsene som ble servert var uten sjømat, ifølge arrangøren. Fiskeribladet observerte (og niblet) på en med vegetarinnhold.Foto: Robert Nedrejord
Publisert 2. September 2023, kl. 14.01Oppdatert 2. September 2023, kl. 14.01
debattSjømatmatOlve GrotleHøyre