Tørrfisk-dynastiet på Reine ruster seg for koronakrisen

I Italia dør en hel generasjon på overfylte sykehus, mens maten de til vanlig spiser henger på hjell i Lofoten.

FYLLES OPP: Det fylles opp på hjellene på Reine, nå som en ny generasjon i Sverdrup-slekta har tatt over styringa av selskapet. Med tidligere tiders erfaringer friskt i minne, håper de på å være rustet til årets store krise, i det korona-rammede tørrfiskmarkedet i Italia.
FYLLES OPP: Det fylles opp på hjellene på Reine, nå som en ny generasjon i Sverdrup-slekta har tatt over styringa av selskapet. Med tidligere tiders erfaringer friskt i minne, håper de på å være rustet til årets store krise, i det korona-rammede tørrfiskmarkedet i Italia.Foto: Eskild Johansen
Publisert 26. March 2020, kl. 12.37Oppdatert 27. March 2020, kl. 10.22