Slik gjør næringen seg fortjent til en fantastisk fremtid

Det er tre kritiske faktorer for at laksenæringen skal få en fantastisk fremtid. Innovasjon, tillit og samarbeid må ligge til grunn i arbeidet i næringen.

Sjømat Norges årsarrangement 2018. Fra venstre: konferansier Jan Paul Brekke, Avrim Lazar, Convenor of The Global Salmon Initiative, Geir Molvik, administrerende direktør Cermaq, Einar Wathe, president i Cargill Aqua Nutrition og Webjørn Barstad, konserndirektør i Lerøy Seafood Group ASA.Foto: KJERSTI KVILE
Sjømat Norges årsarrangement 2018. Fra venstre: konferansier Jan Paul Brekke, Avrim Lazar, Convenor of The Global Salmon Initiative, Geir Molvik, administrerende direktør Cermaq, Einar Wathe, president i Cargill Aqua Nutrition og Webjørn Barstad, konserndirektør i Lerøy Seafood Group ASA.Foto: KJERSTI KVILE
Publisert 22. March 2018, kl. 10.30Oppdatert 22. March 2018, kl. 10.30