Kult opplegg gav drømmejobb i sjømatnæringa

Erik Selaas fikk tilbud om plass i NCE Seafood Innovation Clusters trainee-program i fjor. Siden har han blitt ansatt i Lerøy Seafood.

LÆRLINGER: Her er alle lærlingene til Lerøy Seafood fra NCE Seafood Innovation Clusters opplæringsprogram. Her er de utenfor Lerøys pakkeri på Jøsnøya i Trøndelag. Bildet ble tatt i forbindelse med samlingen i Trondheim. Fra høyre: Erik Selaas, Simon Austevoll, Embla Kirkemoen, Martin Husa og Adil Aziz.
LÆRLINGER: Her er alle lærlingene til Lerøy Seafood fra NCE Seafood Innovation Clusters opplæringsprogram. Her er de utenfor Lerøys pakkeri på Jøsnøya i Trøndelag. Bildet ble tatt i forbindelse med samlingen i Trondheim. Fra høyre: Erik Selaas, Simon Austevoll, Embla Kirkemoen, Martin Husa og Adil Aziz.Foto: Erik Selaas
Publisert 25. June 2019, kl. 11.13Oppdatert 25. June 2019, kl. 11.13