Kina åpnes for norsk fisk

Neste uke signeres papirene som kan bety slutten for norsk sjømats problemer i Kina. Der er kun et spørsmål om tid før Kina blir den største kjøperen av norsk fisk, sier Sigmund Bjørgo i Sjømatrådet.

NORSK ÅPNING: Sigmund Bjørgo fra Norges sjømatråd, på fiskemarkedet i Shanghai i 2015. Etter en periode med dårlig markedsadgang for norsk sjømat, tror han nå at åpningen er rett rundt hjørnet. Foto: Fartein Rudjord
NORSK ÅPNING: Sigmund Bjørgo fra Norges sjømatråd, på fiskemarkedet i Shanghai i 2015. Etter en periode med dårlig markedsadgang for norsk sjømat, tror han nå at åpningen er rett rundt hjørnet. Foto: Fartein Rudjord
Publisert 19. May 2017, kl. 04.00Oppdatert 19. May 2017, kl. 04.00