Erna i Japan for å fremme laks og makrell

Japanerne og koreanerne setter den norske sjømaten svært høyt. Men ønsket er et enda tettere samarbeid med de asiatiske nasjonene. Derfor gjester statsminister Erna Solberg landene.

SAMMEN: Eier av sushirestaurant og velrenommert sushikokk Tsutomu Shimamiya (t.v.), Erna Solberg, sushikokk Ishizugawa, Sjømatrådets fiskeriutsending i Japan og Sør-Korea, Gunvar Lenhard Wie.Foto: Anette G. Zimowski, Norges sjømatråd.
SAMMEN: Eier av sushirestaurant og velrenommert sushikokk Tsutomu Shimamiya (t.v.), Erna Solberg, sushikokk Ishizugawa, Sjømatrådets fiskeriutsending i Japan og Sør-Korea, Gunvar Lenhard Wie.Foto: Anette G. Zimowski, Norges sjømatråd.
Publisert 14. February 2018, kl. 15.02Oppdatert 15. February 2018, kl. 08.28