Geir Skavhaug er en av mange i Gryllefjord med fornyet mot etter at Gryllefjord Seafood nå me ri gang med ny teknologi og levendefisksatsing på det tidligere Gryllefjord Fryseri. Foto: Terje Jensen
Geir Skavhaug er en av mange i Gryllefjord med fornyet mot etter at Gryllefjord Seafood nå me ri gang med ny teknologi og levendefisksatsing på det tidligere Gryllefjord Fryseri. Foto: Terje Jensen

Jubler for de nye mulighetene

11. april 2014  kl 18:45

Geir Skavhaug i Gryllefjord så mørkt på fremtiden for hjembygda på Senja da Nergård la ned driften på hjørnesteinsbedriften Gryllefjord Fryseri i fjor. Nå har han håp i blikket. Har fått en mulighet
- Det står i hvert fall ikke på arbeidsinnsatsen, lover Skavhaug ”på golvet”.  Geir Skavhaug er en av mange i Gryllefjord med fornyet mot etter at Gryllefjord Seafood nå me ri gang med ny teknologi og levendefisksatsing på det tidligere Gryllefjord Fryseri. Foto: Terje Jensen

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.