Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
1. august 2020 07:02

Søringfisk AS

zoomBilde

I Honningsvåg i Nordkapp er det startet et nytt aksjeselskap som skal fiske etter torsk, hyse, krabbe og andre fiskeslag på Finnmark-kysten. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Haakon Fjellanger er styrets leder. Sikke Marie Holmefjord Therkeldsen og Ronny Sundland Mjåtveit er styremedlemmer.

Årevika Fisk AS

I Stokmarknes i Hadsel kommune er det registrert et nytt aksjeselska som skal drive fiske og fangst. Aksjekapitalen er på 400.000 kroner. Daglig leder og styreleder er Torbjørn Clough Eilertsen. Åsta Clough Eilertsen er styremedlem.

Nye Klo Holding AS

I Myre i Øksnes kommune er det registrert et nytt aksjeselskap som skal eie og forvalte aksjer og andre finansielle instrumenter, samt kjøp og salg av slike, å drive administrativ bistand, å eie samt leie ut fast eiendom, å drive kjøp, salg og eksport av fisk og fiskeprodukter, samt annen virksomhet som faller naturlig inn under dette. Arne Erling Karlsen er daglig leder. Og styremedlem. Gunnar Henry Jarl Klo er styrets leder, mens Astrid Klo er styremedlem. Aksjekapitalen er på 32.700 kroner.

Nye Skips Nordfisk AS

 I Tromsø er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive næringsvirksomhet ved aksjetegning eller på andre måter være aktiv i næringsvirksomhet eller etableringer. Ole Johan Pedersen er daglig leder. Styrets leder er Ulf Olav Johansen. Styremedlemmer er Roger Fagerheim, Bjørn Arvid Andreassen, Inger Helmine Jakobsen, Knut Schreuder og Tor Arne Jakobsen.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.