HAR GJORT GREP: Daglig leder Jan Erik Jakobsen i Seløy Sjøfarm, sier at selskapet har gjort flere grep for å forebygge koronasmitte i selskapet.Foto: Agnar Berg
HAR GJORT GREP: Daglig leder Jan Erik Jakobsen i Seløy Sjøfarm, sier at selskapet har gjort flere grep for å forebygge koronasmitte i selskapet.Foto: Agnar Berg

Seløy Sjøfarm har gjort store grep for at de ansatte ikke skal smittes av koronaviruset

29. mars 2020  kl 09:00

Selskapet i Herøy kommune på Helgeland har prøvd å tenke på alle eventualiteter og gjennomført flere konkrete tiltak for å hindre smittespredning. Det forteller daglig leder og hovedeier i Seløy Sjøfarm, Jan Erik Jakobsen, til Fiskeribladet.

Selskapet har for tiden fisk på to lokaliteter. Fôringen styres fra et kontrollrom på landbasen/adminstrasjonsbygget. HAR GJORT GREP: Daglig leder Jan Erik Jakobsen i Seløy Sjøfarm, sier at selskapet har gjort flere grep for å forebygge koronasmitte i selskapet.Foto: Agnar Berg

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.