Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
29. mars 2020 14:18

Dykkerservice Nord AS

zoomBilde

På Kvaløya i Tromsø er det startet et nytt dykkerfirma som skal drive med arbeidsdykking, service/kontroll/sertifisering av dykkerutstyr, kompressorer med mer. Kjøp og salg samt utleie av utstyr. Undervisning/opplæring/veiledning, guiding, foto/video og annet som naturlig faller sammen med dette. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Bjørn Konrad Stenvold er styrets leder og daglig leder.

Bugøy Havfiske AS

I Neiden i Sør-Varanger har styreleder og daglig leder Sture Persson startet et aksjeselskap med 30.000 kroner i aksjekapital. Selskapet skal drifte fiskebåt og drive med turisme, utvikling og salg av eiendom.

B Pedersen Fisk AS

I Vardø har Benjamin Pedersen startet et aksjeselskap som skal drive hav- og kystfiske. Aksjekapitalen er på 100.000 kroner. Pedersen er både daglig leder og styreleder i selskapet.

Ballstadøy Holding AS

 I Havøysund i Måsøy er det startet et nytt eierselskap for fiskeri. Formålet er å drive investering i selskap som driver kyst- og fiskeriaktiviteter på vår kyst, samt kjøpe båter og fiskerettigheter som selskapet skal drive aktivt fiske med. Selskapet kan også delta i aktiviteter som naturlig står i tilknytning til slik aktivitet, herunder å delta i andre selskap med lignende virksomhet. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Daglig leder er Tor-Bjarne Stabell. Styrets leder er Sigvald Arctander Rist. Styremedlemmer er Arnt Helge Randulf Sørensen, Ingve André Johansen og Tor-Bjarne Stabell.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.