TOMT: Når få spiser ute, går det ut over dem som leverer til restaurantmarkedet.Ill.foto: Elin Høyland, DN
TOMT: Når få spiser ute, går det ut over dem som leverer til restaurantmarkedet.Ill.foto: Elin Høyland, DN

Sjømatmarked for to milliarder til hotell og restauranter i Norge borte

19. mars 2020  kl 08:00

Nitti prosent av sjømaten til hoteller og restauranter er falt bort etter koronaviruset. For Køltzow i Oslo er det nesten full stopp i disse leveransene. - Situasjonen er gjennomgående den at markedet er nede, etter at nesten alle hoteller og restauranter har stengt, sier Jan Brekke Jenssen i Bama Storkjøkken og Køltzow. De er store i Oslo og er en av tre landsdekkende grossister som forsyner storhusholdningene, hotell, restaurant og catering (Horeca) i Norge. De andre to er Lerøy Sjømatgruppen og Domstein sjømat. Ned 80 prosent TOMT: Når få spiser ute, går det ut over dem som leverer til restaurantmarkedet.Ill.foto: Elin Høyland, DN

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00