DONERER: Sotra Fiskeindustri bidrar helsevesenet med sårt tiltrengt smittevernsutstyr, melder avisen Vestnytt. Her daglig leder Kjell Inge Eide til høyre, i prat med Shirly Mjøs til venstre.Arkivfoto: Ole Erik Klokeide
DONERER: Sotra Fiskeindustri bidrar helsevesenet med sårt tiltrengt smittevernsutstyr, melder avisen Vestnytt. Her daglig leder Kjell Inge Eide til høyre, i prat med Shirly Mjøs til venstre.Arkivfoto: Ole Erik Klokeide

Lakseslakteri gir bort smittevernsutstyr til Haukeland

Samfunn
Torhild Måkestad Martinussen
Telefon 55 30 22 34
Mobil 98404287
18. mars 2020 11:56

I likhet med andre sykehus er Haukeland universitetssykehus i beit for smittevernutstyr, og har bedt næringslivet om hjelp. Nå bidrar Sotra Fiskeindustri med blant annet hundre beskyttelsesdresser  og mer enn ti tusen munnbind, skriver Vestnytt.

Stor betydning

- Dette bidraget er av svært stor betydning og går rett inn i beholdningen og forbruket vårt. Det er livsviktig at vårt personell er beskyttet slik at de kan redde liv. Vi er særdeles takknemlig for bidraget fra Sotra Fiskeindustri, dette hjelper i en stresset og presset situasjon, sier spesialrådgiver Pål Røynesdal på Haukeland universitetssjukehus til avisen.

Oppfordrer bedrifter

I tillegg gir de bort 2.000 godkjente munnbind og en kasse med vernebriller.

- Det er helsevesenet som skal holde oss friske, hvis ikke de har utstyr og vi blir syke, kan vi uansett ikke opprettholde produksjonen her, sier HR-sjef Kjetil Søyland i Sotra Fiskeindustri til Vestnytt.

 Sotra Fiskeindustri er en av de største leverandørene til blant annet Coop på laks.

Vest Næringsråd har oppfordret bedrifter som kan levere utstyr til helsevesenet, om å melde seg. Kommunikasjonsansvarlig Anders Ekanger tok på seg jobben med å overlevere varene fra Sotra Fiskeindustri til sykehuset tirsdag.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.