Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
19. oktober 2019 06:06

Spider Boat AS

zoomBilde

I Larvik er det startet et nytt aksjeselskap med 130.000 kroner i aksjekapital. Selskapet skal bygge båter og ha service på båter og motorer. Glenn Svanberg er daglig leder og styrets leder. Svein Flusund er styremedlem og Sissel Rahbeck Flusund er varamedlem.

Arctic Sea Harvest Mcallister

I Ballstad I Vestvågøy har innehaver Christopher Stuart Mcallister startet et enkeltpersonforetak som skal drive fiske.

Blue Sea Environment AS

I Dønna er det startet et nytt aksjeselskap med 30.0000 kroner i aksjekapital. Selskapet skal utføre forsøk og utviklingsarbeid innen akvakultur for næringsliv, import og eksport innenfor maritime næringer, olje, miljø og fiskeri, handel, produktutvikling, konsulentvirksomhet og arbeidsutleie, samt det som naturlig står i forbindelse med dette. Khai Van Phan er styreleder og daglig leder.

Mork Rensefisk AS

 med 100.000 kroner i aksjekapital skal det nyregistrerte aksjeselskapet drive fiske, herunder gjenfangst av rensefisk til oppdrettsnæringen. Tor Gunnar Mork Otterlei er daglig leder og styremedlem. Styrets leder er Geir Ketil Otterlei.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00