REDERE: Kristian (t.v.) og Tor-Gunnar Kransvik satset på en ekstra stor kystfiskebåt med nye «Knut Olav». Båten leverer iset sløyd fisk i kar og levende torsk i tank.Foto: Einar Lindbæk
REDERE: Kristian (t.v.) og Tor-Gunnar Kransvik satset på en ekstra stor kystfiskebåt med nye «Knut Olav». Båten leverer iset sløyd fisk i kar og levende torsk i tank.Foto: Einar Lindbæk

«Knut Olav» sikrer Lerøy-anlegg levende torsk hele året

10. oktober 2019  kl 10:15

Råstoffsjef Ørjan Nergaard i Lerøy Seafood vil ha mer levende fisk fra flere båter som den store kystbåten «Knut Olav». Det kan sikre stabilitet og drift hele året på Lerøys 12 fiskemottak i nord. - «Knut Olav» ligger og losser nå. Vi er avhengig av fisk 365 dager i året. Levende fisk gir oss stabilitet, kundene betaler bedre og fiskerne får bedre betalt. Det er bedre for alle ledd, sier Ørjan Nergaard når Fiskeribladet snakker med ham tirsdag. Han er råstoffsjef i Lerøy Seafoods som eier Lerøy Norway Seafoods som har 12 anlegg i Finnmark, Troms og Nordland. REDERE: Kristian (t.v.) og Tor-Gunnar Kransvik satset på en ekstra stor kystfiskebåt med nye «Knut Olav». Båten leverer iset sløyd fisk i kar og levende torsk i tank.Foto: Einar Lindbæk

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00