BYGGER NYTT: I mars brant Mørenots fabrikk på Skjervøy i Nord-Troms til grunnen. Nå planlegger selskapet ny fabrikk med 20 arbeidsplasser.Foto: Frode Adolfsen
BYGGER NYTT: I mars brant Mørenots fabrikk på Skjervøy i Nord-Troms til grunnen. Nå planlegger selskapet ny fabrikk med 20 arbeidsplasser.Foto: Frode Adolfsen

Mørenot bygger nytt etter brannen på Skjervøy

I mars brant Mørenots fabrikk på Skjervøy til grunnen. Nå skal det bygges ny fabrikk.

Torhild Måkestad Martinussen
Telefon 55 30 22 34
Mobil 98404287
9. september 2019 09:59Oppdatert:
9. september 2019 10:00

NRK Troms melder at Mørenot planlegger å bygge ny fiskeredskapsfabrikk på Kollagernesset på Skjervøy. 7. mars i år brant den forrige fabrikken til Mørenot ned til grunnen i sentrum av Skjervøy, og ti ansatte ble arbeidsløse. Den nye fabrikken blir Nord-Norges mest moderne og vil gi arbeid til 20 ansatte, sier avdelingsleder Torgeir Johnsen til kanalen.

zoomALLSIDIG: Mørenot Fisherys drift på Skjervøy, har bestått av leveranser av not, trål, liner og krok til hav-, kyst- og dypvannsfiske, og er leverandør av alle typer redskap til kystfiske i Norge.
ALLSIDIG: Mørenot Fisherys drift på Skjervøy, har bestått av leveranser av not, trål, liner og krok til hav-, kyst- og dypvannsfiske, og er leverandør av alle typer redskap til kystfiske i Norge.

Mørenot-gruppen produserer fiskeredskaper og utstyr til fiskeri- og havbruksnæringen, samt er leverandør av utstyr til den globale marine seismiske industrien. Avdelingen på Skjervøy har særlig spesialisert seg på snurrevad, men leverer også trål, garn, nøter og line. Bedriften server også båtene som satser på snøkrabbe med teiner. 

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00