Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
18. august 2019 11:16

Havfiske AS

zoomBilde

I Evenskjer i Skånland er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive fjord, kyst og havfiske, samt alt hva hermed står i forbindelse, herunder å delta i andre selskap, også ved aksjeerverv. Gunnar Spaun er daglig leder og styreleder. Øyvind Spaun er styremedlem. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner.

Å Fisk AS

I Sørvågen i Moskenes er det startet et nytt aksjeselska som skal selge fisk og delikatesser. Aksjekapitalen er på 100.000 kroner. Jan Rudolf Paulsen er daglig leder og styreleder. Terje Storslett og Ann-Turid Hjerde er styremedlemmer.

Vornes & Pedersen Kystfiske AS

Aksjekapitalen er på 30.000 kroner i det nye fiskeriselskapet som skal drive hav- og kystfiske med egne fartøy. Selskapet holder til på Myre i Øksnes. Stein Ronny Cachola Vornes er styreleder og daglig leder. Preben Meland Pedersen er styremedlem.

Kalfarnes Havn AS

 Det nye aksjeselskapet i Kaldfaren i Torsken skal drive utvikling og drift av havn med bryggeanlegg, båtplasser, rorbuer og naust for utleie, samt båtutleie, båtservice og annet som naturlig faller sammen med dette. Bernt Johan Bertelsen er styrets leder og styremedlem er Rubenia Bertelsen. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.