Her er Nova Seas nye toppsjef

Nova Sea har ansatt Tom Eirik Aasjord som ny administrerende direktør i selskapet.

Joar Grindheim
13. august 2019 10:07
zoom

Tom Eirik Aasjord er 37 år, bor i Bodø, har samboer og to barn. Han har jobbet i Nova Sea siden 2013. Han startet i selskapet som økonomisjef, og er i dag finansdirektør. Han har tidligere også jobbet i Widerøe, Cermaq og Codfarmers.

zoomNY: Nova Sea har ansatt Tom Erik Aasjord som ny administrerende direktør. Han starter umiddelbart i stillingen.
NY: Nova Sea har ansatt Tom Erik Aasjord som ny administrerende direktør. Han starter umiddelbart i stillingen.

- Styret i Nova Sea er svært tilfreds med at vi har funnet en så sterk og dyktig kandidat i egne rekker. Aasjord kjenner selskapet godt, og kjenner også bransjen godt. Vi ser fram til et godt samarbeid i årene som kommer, sier styrets leder Aino Olaisen i en pressemelding.

- Jeg setter stor pris på tilliten som styret viser meg. Nova Sea er et selskap med sterk historie, med fantastisk flinke medarbeidere, og med eiere og styre som er opptatt av utvikling, sier Aasjord i pressemeldingen.

Tom Eirik Aasjord begynner i sin nye stilling i dag, 12. august, og vil da overta roret etter Odd Strøm som varslet sin avgang i slutten av juni.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00