DELER UT: Daglig leder og medeier i Seløy Sjøfarm, Jan Erik Jakobsen, sier at selskapet ønsker å dele overskuddet med de ansatte for å vise at de setter pris på dem.Foto: Agnar Berg
DELER UT: Daglig leder og medeier i Seløy Sjøfarm, Jan Erik Jakobsen, sier at selskapet ønsker å dele overskuddet med de ansatte for å vise at de setter pris på dem.Foto: Agnar Berg

Bonuser er trendy i havbruksnæringen - lokale oppdrettere strør ut penger til ansatte

11. juli 2019  kl 10:48

Stadig flere lakseoppdrettsselskaper velger å dele overskuddet i gode tider med sine ansatte. Lokaleide selskaper ser ut til å være mest raus. - Når det er gode tider ønsker vi å dele en del av overskuddet med våre ansatte. Vi er jo avhengig av dyktige medarbeidere, og dette gjør vi for å sette pris på dem, sier daglig leder og medeier i Seløy Sjøfarm i Herøy kommune på Helgeland, Jan Erik Jakobsen. Også gulrot DELER UT: Daglig leder og medeier i Seløy Sjøfarm, Jan Erik Jakobsen, sier at selskapet ønsker å dele overskuddet med de ansatte for å vise at de setter pris på dem.Foto: Agnar Berg

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.