Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
21. april 2019 11:30

Bibi Fisk AS

zoomBilde

I Tana er det nye fiskeriselskapet startet med formål å drive kystfiske. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Styrets leder er Benedicte Pedersen Miklavzin.

Rotsund El-Mek AS

Formålet med det nye selskapet i Rotsund i Nordreisa er å drive handel med- samt montering og reparasjon av maritim elektronikk og teknisk utstyr, utføre mekanikertjenester, samt drive produksjon og utvikling av fiskerirelatert utstyr m.v. Tom Vegard Kiil er styreleder og daglig leder. Mara Kvernmo er styremedlem. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner.

Rensefisk Formidleren AS

I Flekkefjord er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive handel med fisk. Selskapet har fått 30.000 kroner i aksjekapital. Alf Helge Fodnestøl er daglig leder og styreleder i selskapet.

Nordnorsk Fisk & Delikatesse AS

 I Tønsberg er det startet et aksjeselskap som skal drive detaljhandel utenom utsalgssted. Selskapet har en aksjekapital på 30.000 kroner. Daglig leder og styrets leder er Tor Viggo Mikalsen.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00