LITE HODE: Ål med smalt hode smaker best, ifølge ålefisker Atle Nilsen.Foto: Colourbox
LITE HODE: Ål med smalt hode smaker best, ifølge ålefisker Atle Nilsen.Foto: Colourbox

På tide å åpne opp smaksorganene for ål

22. april 2019  kl 09:02

Fisken er slimete, full av mystikk og sære egenskaper. I Norge rynker vi på nesen av den, men det har ålefisker Atle Nilsen tenkt å forandre på. I håp om at også nordmenn skal få øynene opp for denne fisken, har Nilsen kontaktet de beste restaurantene i Oslo. Når restaurantfolket først åpner smaksorganene for denne delikatessen, regner han med synergieffekter. Bare folk tør smake, vil de like det, tror Nilsen. - Ål er en av de mest eksklusive fiskeslagene vi har, sier han. LITE HODE: Ål med smalt hode smaker best, ifølge ålefisker Atle Nilsen.Foto: Colourbox

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00