Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
21. april 2019 06:00

SR Kystfiske AS

zoomBilde

I Sortland er det startet et nytt fiskeriselskap med en aksjekapital på 300.000 kroner. Selskapet skal drive kystfiske med eget fartøy og delta i annen virksomhet som naturlig faller inn under dette. Daglig leder og styreleder er Rune Kristian Nilsen og Simen Davidsen Karlsen er styremedlem.

Råknes Gård Sjømat AS

I Ylvingen i Vega kommune er det startet et nytt selskap som skal drive oppdrett av fisk og annen sjømat. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Jan Arne Råknes er daglig leder og styrets leder. Styremedlemmer er Jan Fredrik Råknes, Michael Råknes og Hege Råknes.

Brimøy AS

I Ørsta har daglig leder og styreleder Jo Sindre Brekke startet et nytt fiskeriselskap som skal eie og drive fiskefartøy, samt delta i fiskerirettede bedrifter på sjø og land. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner.

Giske Servicebase AS

 I Ålesund er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive rremstilling/salg av service og vedlikehold av skip og andre produkter som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak. Svetlana Glinskaya er daglig leder og styremedlem. Styrets leder er Svein Harald Aasemyr. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00