FYLLER FRYSEDISKEN: Coops konsernsjef Geir Inge Stokke sier butikkjedene deres vil satse mer på frosne sjømatprodukter. Foto: Silje Helene Nilsen
FYLLER FRYSEDISKEN: Coops konsernsjef Geir Inge Stokke sier butikkjedene deres vil satse mer på frosne sjømatprodukter. Foto: Silje Helene Nilsen

Coop-sjefen: - Frossen sjømat kan være den nye juvelen

22. august 2018  kl 20:19

Det sier Coops konsernsjef Geir Inge Stokke. Samtidig vil konsernets butikker fra neste år unngå salg av dobbeltfryst, langsendt fisk. - Selv om både vi og konkurrenter har fokusert mye på sjømat, har vi ikke lykkes i totalitet med å øke salget. Det er vi skuffet over. Med tanke på trender, særlig knyttet til helse, burde vi solgt mer.

Både Lerøys hvitfiskdirektør Webjørn Barstad og Kvervas Bjørn Wiggen hadde tidligere på dagen snakket om ei næring som har vært veldig produksjonsorientert, som har tatt markedet litt for gitt og som fremover er nødt til å rette blikket utover mot forbrukerne for å øke sjømatsalget. De snakket om trender, om å tilpasse seg krav fra nye generasjoner forbrukere og om bærekraftig matproduksjon.  FYLLER FRYSEDISKEN: Coops konsernsjef Geir Inge Stokke sier butikkjedene deres vil satse mer på frosne sjømatprodukter. Foto: Silje Helene Nilsen

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00