Tragisk dødsulykke på norsk tråler

Sikkerhet
Redaksjonen
13. juni 2018 10:20

En mann i 40-årene ombord på tråleren «Nordstar», omkom søndag i det rederiet beskriver som en tragisk ulykke.

Ulykken skjedde i internasjonalt farvann i nærheten av Island da tråleren var på vei til Ålesund, melder Sunnmørsposten. Tråleren er hjemmehørende i Giske kommune. Mannen som opprinnelig er fra Latvia har vært ansatt i rederiet i mange år og bosatt i kommunen.

Tormund Grimstad i Nordnes AS, som eier tråleren, sier til Sunnmørsposten at - Dette er en grusom sak, og det som skjedde er en særdeles tragisk hendelse. Jeg kan ikke komme inn på detaljer, men hele mannskapet er sterkt preget av det som har skjedd, og vi gjør nå vårt beste for å ta vare på de.

Saken vil bli etterforsket av politiet og havarikommisjonen.

«Nordstar» hadde et mannskap på 25 og holdt på med fiske etter rødfisk da ulykken skjedde. Skipet er ventet inn til Ålesund natt til torsdag.

( VILKÅR )

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00