Ny daglig leder i Dyrebeskyttelsen

Pressemelding
Redaksjon
3. april 2018 13:07

Åshild Roaldset har blitt ansatt som ny daglig leder i Dyrebeskyttelsen Norge. Hun kommer fra NMBU Veterinærhøgskolen, hvor hun inntil nå har vært klinikksjef for smådyrklinikken og hesteklinikken. Det bekrefter Dyrebeskyttelsen selv i en pressemelding.

Dyrebeskyttelsen Norge er den eneste landsdekkende dyrevernorganisasjonen i Norge som yter praktisk hjelp til dyr i nød. Dyrebeskyttelsen Norge arbeider også bredt med dyrevern og informasjonsarbeid tilknyttet dyrevelferd. Organisasjonen har 30 lokalavdelinger, fra Finnmark i nord til Mandal i sør. Dyrebeskyttelsen Norge har eksistert siden 1859 og er en av verdens eldste dyrevernorganisasjoner.

Åshild Roaldset overtar stafettpinnen etter Monica Dahlback, som har vært daglig leder siden 2016. 

Åshild Roaldset er utdannet veterinær i tillegg til å ha studert økonomi og ledelse ved Oslo Met (tidligere Høgskolen i Oslo og Akershus). 

( VILKÅR )

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00