TIL MEHAMN: Redningsskøyta «Peter Henry von Koss» forflyttes fra Middelhavet til Finnmark. Her fra en stopp i Bergen på veien nordover.Foto: Kjersti Kvile
TIL MEHAMN: Redningsskøyta «Peter Henry von Koss» forflyttes fra Middelhavet til Finnmark. Her fra en stopp i Bergen på veien nordover.Foto: Kjersti Kvile

Ny redningsskøyte i Finnmark, en god dag

Mandag åpnet den splitter nye redningsskøytestasjonen i Mehamn, noe mange er både glad og lettet for, deriblant Senterpartiet.

Leserinnlegg

I dag er en god dag for alle som har arbeidet sitt på kysten, i nord. Det er en god dag for trålfiskemannskapet, for sjarkfiskeren, for fraktebåtskipperen, for friluftslivet til sjøs og selvfølgelig for alle som har sine på havet.

Dette er også en god dag for Senterpartiet som ser viktigheten av sikkerhet, beredskap og liv langs hele kysten.

Redningsselskapet driver en desentralisert beredskap i hele landet. Det er både riktig og viktig. Senterpartiet løftet inn denne redningsskøyta i transportkomiteen allerede i 2016, og satte av 10 mill. Og nå er det heldigvis Stortinget som ønsker redningsskøyte også her!

Dette må også være en særdeles god dag for alle som jobber i Redningsselskapet, og for alle som deler Redningsselskapets visjon om at ingen skal drukne. Redningsselskapet gjør en viktig jobb for å redde liv og hjelpe folk i trøbbel.

( VILKÅR )

Kommentarer

Har du en mening om denne saken? Delta gjerne i debatten her i Fiskeribladet. Vi setter pris på sterke meninger, og i våre kommentarfelt skal det være høyt under taket. Vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis også respekt for andre debattanter. Vær saklig og husk at mange kan se hva du skriver. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå.
Vennlig hilsen Øystein Hage, redaktør.

Henter kommentarer Henter kommentarfelt...

Nye trefninger i «krabbekrigen»

Kronikk
10. november 2019 19:19

Trafikklys og offentlighet

Kommentar
10. november 2019 10:48

Lesbar og lettfattelig fra Berge

Kommentar
10. november 2019 10:16

Kvotemeldingen og elefanten i rommet

Kommentar
9. november 2019 17:35

Fortsatt eksportvekst i oktober

Leserinnlegg
9. november 2019 09:06
FASTE SKRIBENTER
SKRIBENTER
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00