Bygger nytt bunkersanlegg på Myre

Båter
Silje Helene Nilsen
Mobil 45275020
4. juli 2020 09:07

Det har hersket usikkerhet rundt fremtidig bunkring for fiskeflåten i Myre havn i Vesterålen, etter at det eksisterende bunkersanlegget ble nedlagt tidligere i år.

Nå er det klart at Øksnes Bil & Maskin vil bygge et nytt og moderne tankanlegg for diesel i havna. Det skriver Øksnesavisa.

Selskapet har inngått avtale med Gunnar Klo AS på Myre om leie av areal til tank og fyllepunkt. Ny bunkersstasjon vil bli på piren ved siden av fiskemottaket. 

- Tiltaket som vi ønsker gjennomføre er å plassere en 50000 liter godkjent tank for lagring av diesel på samme plass som Gunnar Klo AS har sine tanker etablert i dag. Det er lagt en ny godkjent oljeledning fra området ved tank og ned til like ved fyllepunkt på kai hos Gunnar Klo AS. Denne blir vi å benytte og koble til ny tank og derfra til pumper på kaifront. Kaifront og fyllepunkt blir tilpasset dagens krav og forventninger. Det opprettes moderne fvllepunkt med pumper, slangetromler og kortterminal som handterer de fleste kredittkort typer, heter det i selskapets søknad til kommunen.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.