Stig Remøy venter å mangedoble antall ansatte i Rimfrost når  nybåten er klar.Foto: Einar LIndbæk
Stig Remøy venter å mangedoble antall ansatte i Rimfrost når  nybåten er klar.Foto: Einar LIndbæk

Mens Remøy venter på nybygg, gjør han millionbutikk av gammel krill

23. juni 2020  kl 11:00

- 2019 ble veldig bra, og så langt i 2020 ser det enda bedre ut, sier Stig Remøy, som i fjor solgte krillprodukter for over 300 millioner kroner. Det til tross for at krillrederiet for tiden ikke har en eneste båt. Det lille krepsdyret krill har i flere tiår lokket norske og utenlandske aktører til et av verdens mest værharde områder, Sørishavet rundt Antarktis. Krill foredles hovedsakelig til mel, som brukes i dyrefôr, men Remøys selskap Rimfrost satser på det langt bedre betalende markedet for helsekost.

Rimfrost selger krillproduktene sine som innsatsvarer til helsekostprodusenter, som igjen lager produkter som omega-3-kapsler. Det største enkeltmarkedet er USA. Stig Remøy venter å mangedoble antall ansatte i Rimfrost når  nybåten er klar.Foto: Einar LIndbæk

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.