Jonny Caspersen, styreleder i Råfisklaget, sier at salgslaget også vil gi støtte til de som har satt i gang nye aktiviteter og tilpasset seg nedstengingen som følge av koronapandemien.Foto: Terje Jensen
Jonny Caspersen, styreleder i Råfisklaget, sier at salgslaget også vil gi støtte til de som har satt i gang nye aktiviteter og tilpasset seg nedstengingen som følge av koronapandemien.Foto: Terje Jensen

Råfisklaget gir koronastøtte til aktører i knipe

Styret i Norges Råfisklag har avsatt en ekstra million for å dele ut støtte til lokale aktører som er kommet i en vanskelig situasjon som følge av korona.

Fiskeri
Torhild Måkestad Martinussen
Telefon 55 30 22 34
Mobil 98404287
19. juni 2020 10:05Oppdatert:
19. juni 2020 10:08

- Det er viktig at vi har sterke lokalsamfunn langs kysten. Fiskerinæringen og lokalsamfunnene er knyttet tett sammen. Derfor ønsker vi å støtte lag, foreninger og småbedrifter i Råfisklagets område gjennom denne vanskelige tiden, sier styreleder Johnny Caspersen i en pressemelding fredag.

Inntil 20.000 kroner

Råfisklaget gir inntil 20.000 kroner til tiltak gjennom en søknadsordning. Støtten gis som kompensasjon for økonomisk tap som følge av avlysning av en aktivitet eller til ny aktivitet eller prosjekter som følge av koronasituasjonen, viser salgslaget til.

- Nedstengingen av landet denne våren har fått store konsekvenser for lokalsamfunnene langs kysten. Flere har måttet avlyse arrangementer for å begrense smitten, og det har gått hardt ut over mange. Vi håper at denne støtten kan være med på å lette byrden for noen, forteller Johnny Caspersen.

Støtten rettes mot lag, foreninger og småbedrifter i Råfisklagets område fra og med Nordmøre til og med Finnmark. Råfisklaget opplyser at de vil behandle søknader fortløpende. 

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.