KVALITETSKONTROLL: Norges Råfisklag har gjennomført kontroller i både Nordland og Troms gjennom hele den første blåkveiteperioden.Foto: Norges Råfisklag
KVALITETSKONTROLL: Norges Råfisklag har gjennomført kontroller i både Nordland og Troms gjennom hele den første blåkveiteperioden.Foto: Norges Råfisklag

- Temperaturen på blåkveita er en utfordring, særlig for den minste flåten

18. juni 2020  kl 08:14

Etter omfattende kvalitetskontroller, rapporterer Norges Råfisklag at mange har utfordringer med å holde temperaturen på blåkveita nede. På Vengsøya har fiskekjøperen imidlertid kun lovord å komme med om kvaliteten. Norges Råfisklags kontrollører har i år gjort en ekstra innsats under blåkveitefisket, for å kartlegge hvordan det egentlig står til med kvaliteten på fisken som kommer på land. De har hatt sine folk ute på mottakene gjennom hele perioden i både Nordland og Troms.  - Konkret til verks KVALITETSKONTROLL: Norges Råfisklag har gjennomført kontroller i både Nordland og Troms gjennom hele den første blåkveiteperioden.Foto: Norges Råfisklag

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.