Slik ser Grieg Seafoods for seg at et visningssenter i Honningsvåg i Nordkapp kommune kan bli seende ut.Illustrasjon: Grieg Seafood
Slik ser Grieg Seafoods for seg at et visningssenter i Honningsvåg i Nordkapp kommune kan bli seende ut.Illustrasjon: Grieg Seafood

Grieg Seafood søker visningstillatelse på Nordkapp-platået

4. juni 2020  kl 10:05

Selskapet vil bygge en installasjon på Nordkapp-platået sammen med hotellkjeden Scandic, som en «smakebit» på et visningssenter for oppdrettlaks.

Kommunikasjonssjef i Grieg Seafood, Kristina Furnes, opplyser i en epost til IntraFish at det også vil bygges en installasjon på Nordkapp-platået sammen med Scandic som en «smakebit» på laksesenteret. Installasjonen vil fungere som en type formidlingssatelitt hvor man får en spennende smakebit på det man kan oppleve i visningssenteret i Honningsvåg. Vil lage Norges mest besøkte visningssenter Slik ser Grieg Seafoods for seg at et visningssenter i Honningsvåg i Nordkapp kommune kan bli seende ut.Illustrasjon: Grieg Seafood

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.