Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
30. mai 2020 10:05

Enoksen Fesk

zoomBilde

I Vengsøy i Tromsø er det startet et enkeltpersonforetak som skal drive fiske og fangst. Innehaver er Nicolai Seetong Enoksen.

Frovåg Havfiske AS

I Stonglandseidet på Senja er det startet et nytt aksjeselskap som satser på utleie av hytter/rom bygg, guiding, utleie av båter og utstyr og andre produkter/tjenester som naturlig hører sammen med dette, herunder å delta i andre selskap. Kjøp og salg av aksjer. Aksjekapitalen er på 4,5 millioner kroner. Daglig leder er Charles Wilsgård Olsen, som også er styrets leder. Berit Wilsgård Olsen er styremedlem.

Sørkjosen Fiskemottak SA

I Sørkjosen i Nordreisa er det etablert et samvirkeforetak som skal drive utleie av anlegg som skal benyttes som fiskemottaksstasjon av fiskekjøpere. Fiskemottak leies ut til fiskekjøper for en fast årlig leie eller til en fastsatt pris pr kg ilandført fangst over anlegget. Trond-Roger Isaksen er styrets leder. Tom Vegar Kiil, Kjetil Bergland, Ståle Rikardsen og Jan Kåre Karlsen er styremedlemmer, mens varamedlem er Arnold Kyrre Mikkelsen.

Haugen Fisk AS

 I Oldervik i Tromsø er det startet et nytt fiskeriselskap som skal drive fiske og fangst langs norskekysten. Daglig leder er Simon Haugen som også er styreleder. Styremedlemmer er Stein Ronny Cachola Vornes og Bjørn-Christian Wiik. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.