JAMAICA: Norsk klippfisk av sei selges som hverdagsmat i de utallige butikkene på Jamaica.Foto: Sjømatrådet
JAMAICA: Norsk klippfisk av sei selges som hverdagsmat i de utallige butikkene på Jamaica.Foto: Sjømatrådet

Norsk klippfisk en del av Jamaicas daglig brød

1. juni 2020  kl 07:00

Ingen i verden spiser så mye klippfisk som folk på Jamaica som gjerne starter dagen med klippfisk til frokost. Klippfisk står sterkt på de karibiske øyer, som på Jamaica går under navnet «saltfish» hvor Norge har tilnærmet 100 prosent markedsandel uten at jamaicanere flest vet hvor den populære fisken de spiser kommer fra. - Vi har en oppgave å gjøre å ta vare på det store grepet vi har om markedet og bevisstgjøre jamaicanerne om opprinnelsen for den fisken de både liker og elsker, slik det fremgår i en markedsundersøkelse vi har gjennomført. JAMAICA: Norsk klippfisk av sei selges som hverdagsmat i de utallige butikkene på Jamaica.Foto: Sjømatrådet

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.