BUFFET: Tiltakene for å hindre smitte har særlig rammet hotell, restaurant og cateringsegmentet.Foto: Anders Furuset
BUFFET: Tiltakene for å hindre smitte har særlig rammet hotell, restaurant og cateringsegmentet.Foto: Anders Furuset

- Redusert kjøpekraft er den største trusselen

19. april 2020  kl 15:05

Historisk er det kun økonomiske kriser i eksportmarkedene som har senket eksportverdien av norsk sjømat. Mye tyder på at det også vil være den største utfordringen etter koronapandemien. De kortsiktige utfordringene er imidlertid sammensatte og særlig krevende for alle i hotell og restaurant-segmentet.

Makro BUFFET: Tiltakene for å hindre smitte har særlig rammet hotell, restaurant og cateringsegmentet.Foto: Anders Furuset

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

FASTE SKRIBENTER
SKRIBENTER
 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.