SKREIMØLJE: Sjømatrådet håper koronapandemien fører til et sunnere kosthold blant folk. Det betyr mer fisk på tallerkenen. Her avbildet hos Vulkan fisk i Mathallen i Oslo.Foto: Øyvind Elvsborg
SKREIMØLJE: Sjømatrådet håper koronapandemien fører til et sunnere kosthold blant folk. Det betyr mer fisk på tallerkenen. Her avbildet hos Vulkan fisk i Mathallen i Oslo.Foto: Øyvind Elvsborg

Håper nordmenn spiser mer sjømat under koronakrisen

5. april 2020  kl 14:06

- Jeg vil tro at koronapandemien gjør at folk tenker mer helse. Også i matveien. Og sunnere matvaner betyr mer sjømat, tror sjømatanalytiker. SKREIMØLJE: Sjømatrådet håper koronapandemien fører til et sunnere kosthold blant folk. Det betyr mer fisk på tallerkenen. Her avbildet hos Vulkan fisk i Mathallen i Oslo.Foto: Øyvind Elvsborg

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00