Camilla Beck Sætre, den nye markedsdirektøren i Norges sjømatråd.Foto: Norges Sjømatråd
Camilla Beck Sætre, den nye markedsdirektøren i Norges sjømatråd.Foto: Norges Sjømatråd

Camilla Beck Sætre blir ny markedsdirektør i Sjømatrådet

Sætre har jobbet i sjømatnæringen de siste åtte årene, blant annet som markeds- og innovasjonsdirektør i Insula og markedssjef i datterselskapet Lofotprodukt AS.

Ann Eileen Ditlevsen Nygård
Telefon 55 21 33 15
Mobil 932 56 318
2. april 2020 10:40

 Den nye markedsdirektøren i Norges sjømatråd, Camilla Beck Sætre, har mer enn 20 års erfaring fra ledende stillinger innen markedsføring, kommunikasjon og produktutvikling og kommer fra stillingen som direktør for kommunikasjon og bærekraft i Insula.

- Jeg ser virkelig frem til å få Camilla på laget. Med hennes solide kompetanse og erfaring både fra markedsføring og kommunikasjon, samt hennes kjennskap til sjømatnæringen, er jeg overbevist om at hun vil bidra sterkt til å videreutvikle Sjømatrådet og vårt markedsføringsarbeid både her hjemme og ute i verden, sier Renate Larsen, administrerende direktør i Norges sjømatråd i en pressemelding.

Sætre vil inngå i Sjømatrådets ledergruppe og tiltrer stillingen 1. juni.

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe tett med hele sjømatbransjen og dyktige medarbeidere i Sjømatrådet, og markedsføre norsk sjømat både nasjonalt og internasjonalt. Jeg er både stolt og glad for å få muligheten til å jobbe i en av landets viktigste og mest fremtidsrettede næringer, sier Sætre i samme melding.

Camilla Beck Sætre er utdannet Siviløkonom med en master fra Norges Handelshøgskole. Hun har i tillegg Executive Master of Management-program i Strategisk ledelse fra Handelshøyskolen BI, Markedskompetanse i sjømatnæringen (NHH) samt lederutdanning gjennom Nord-Norsk Lederutvikling.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.