DRAMATISK: Frank Kristiansen, daglig leder ved Båtsfjordbruket, må dreie produksjonen over fra fersk til fryst fisk.Arkivfoto
DRAMATISK: Frank Kristiansen, daglig leder ved Båtsfjordbruket, må dreie produksjonen over fra fersk til fryst fisk.Arkivfoto

- Situasjonen er dramatisk for oss. Ironisk nok er vi prisgitt dårlig vær.

20. mars 2020  kl 12:01

Hos Båtsfjordbruket sendes hyse med trailer til fiskekakeproduksjon i Lofoten, mens de håper å komme i gang med fryseproduksjon neste uke. Å starte frossenproduksjon er et stort steg for en produsent som setter ferskfiskproduktene svært høyt. Men i disse helt spesielle og uforutsigbare tider er grepet som Båtsfjordbruket foretar seg helt nødvendig. Tester utstyr DRAMATISK: Frank Kristiansen, daglig leder ved Båtsfjordbruket, må dreie produksjonen over fra fersk til fryst fisk.Arkivfoto

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.