Mathias Starheim, masterstudent i fiskeri- og havbruksvitenskap, som vant årets lederjakten ved Universitetet i Tromsø.Foto: Jøran Lynum/ Lynum Media
Mathias Starheim, masterstudent i fiskeri- og havbruksvitenskap, som vant årets lederjakten ved Universitetet i Tromsø.Foto: Jøran Lynum/ Lynum Media

Fiskerikandidat kåret til beste leder

Pressemelding
Redaksjon
27. februar 2020 18:37

Mathias Starheim (24), masterstudent i fiskeri- og havbruksvitenskap, er kåret til årets leder i lederjakten ved Universitetet i Tromsø (UiT).

Lederjakten ble forrige uke arrangert for åttende gang av studentorganisasjonen Start UiT, der 40 studenter konkurrerte om tittelen "UiTs beste leder".

I løpet av arrangementet, fikk deltakerne mulighet til å utforske sine lederegenskaper - gjennom foredrag, individuelle oppgaver og realistiske caser utformet av organisasjonens samarbeidspartnere. Underveis ble deltakerne vurdert av erfarne fagpersoner og ledere fra blant annet Sparebank 1 Nord-Norge, Sjømat Norge, Remiks, UNN og Kreftforeningen.

Mathias Starheim stakk av med seieren og tittelen «UiTs beste leder». Førstepremien i år er deltakelse på Agenda Nord-Norge - et arrangement i regi av Sparebank 1 Nord-Norge.

I juryen begrunnelse heter det at:

«Vi likte at Starheim hadde et mål med sitt lederskap, nemlig å få fiskerinæringa i landsdelen til å vokse og utvikle seg i en bærekraftig retning. Han framsto med naturlig autoritet, og virket trygg og troverdig når han snakket».

( VILKÅR )

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.