Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
15. februar 2020 07:02

Late Fiskerier AS

zoomBilde

I Berlevåg har daglig leder Lasse Johnsen og styreleder Terje Johnsen startet et nytt fiskeriselskap som skal drive kyst- og fjordfiske hovedsakelig teinefiske etter krabbe og reker. Aksjeselskapet har fått 30.000 kroner i kapital.

Levendefisk Love AS

På Myre i Øksnes er det startet et nytt aksjeselskap som skal lagre levende fisk i sjø. Aksjekapitalen er på 30.000. Styreleder er Ted Robin Endresen og daglig leder André Reinholdtsen.

Fish Care Solutions AS

I Trondheim er det startet et nytt aksjeselskap med 67.000 kroner i aksjekapital. Selskapet skal ivestere i og drive rådgivning og annen tjenesteyting til oppdrettsbransjen, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, kjøp og salg av aksjer, eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak. Tommy Ole Olsen er styrets leder og Ole Christoffer Olsen er varamedlem.

Brekke Drift AS

 I Sykkylven er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive kjøp og salg av varer, drift av nettbutikker, entreprenør, fiske, og det som naturlig hører inn under dette. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Nicolaj Blindheim Brekke er daglig leder og styreleder.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.