GREIT MED DYRKET KJØTT: Professor Atle Guttormsen ved Handelshøyskolen NMBU mener at det ikke er verdens undergang om «dyrket kjøtt» overtar for den vanlige metoden å produsere kjøtt på: Å drepe et dyr eller en fisk.Foto: (Foto: Bent-Are Jensen)
GREIT MED DYRKET KJØTT: Professor Atle Guttormsen ved Handelshøyskolen NMBU mener at det ikke er verdens undergang om «dyrket kjøtt» overtar for den vanlige metoden å produsere kjøtt på: Å drepe et dyr eller en fisk.Foto: (Foto: Bent-Are Jensen)

- Ingen katastrofe om «dyrket» laksekjøtt konkurrerer ut lakseoppdrett

26. januar 2020  kl 09:05

Dyrking av kjøtt er en naturlig del av utviklingen. Om lakseoppdrettsnæringen må legge inn årene fordi den ikke kan konkurrere med nye produksjonsmetoder, er det greit, mener økonomiprofessor. Professor Atle Guttormsen kjenner laksenæringen godt. Blant annet som leder for det såkalte Guttormsen-utvalget som i 2014 så på videreutvikling av produksjonsreguleringsregimet maksimal tillatt biomasse (MTB) i lakseoppdrett. 

RethinkX-rapport GREIT MED DYRKET KJØTT: Professor Atle Guttormsen ved Handelshøyskolen NMBU mener at det ikke er verdens undergang om «dyrket kjøtt» overtar for den vanlige metoden å produsere kjøtt på: Å drepe et dyr eller en fisk.Foto: (Foto: Bent-Are Jensen)

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...