Sørlandschips med tangsmak

Marked
20. januar 2020 10:21
zoomSørlandschips med tang- og taresmak.Foto: Lofoten Seaweed Company
Sørlandschips med tang- og taresmak.Foto: Lofoten Seaweed Company

Lofoten Seaweed Company har de innledet et samarbeid med Sørlandschips. 

Lofoten-bedriften høster tang og tare fra Nappstraumen til bruk i mat og krydder. Nå skal de også sette smak på potetgull.

«Sørlandschips har proppet posen full av umami med håndhøstet tare fra Nappstraumen. Den smaker selvfølgelig helt sykt godt!!», skriver bedriften på egen Facebook-side.

Det er produsert 800.000 poser som skal selges i hele landet. Smaken kommer foreløpig i en begrenset utgave, men om den selger bra vil Sørlandschips vurdere å produsere den på nytt. 

- Avtalen med Sørlandschips er veldig viktig for et så lite selskap som vårt, sier Tamara Singer i Lofoten Seaweed til Lofot-Tidende.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...