DYRKING: Cirka 200.000 laks på omlag ett kilo svømmer rundt i ei merd på trøndelagskysten. Hvis det går slik tenketanken RethinkX tror, så vil ikke laks bli produsert på denne måten i framtiden. Foto: Aleksander Nordahl
DYRKING: Cirka 200.000 laks på omlag ett kilo svømmer rundt i ei merd på trøndelagskysten. Hvis det går slik tenketanken RethinkX tror, så vil ikke laks bli produsert på denne måten i framtiden. Foto: Aleksander Nordahl

Om 15 år trenger du kanskje ikke å drepe dyr eller fisk for å få mat på bordet

20. januar 2020  kl 05:00

Behovet for kjøttproduksjon fra landbruksdyr vil om få år gå dramatisk ned. Det samme vil kunne skje med fisk. Det går fram av en rapport om framtidens matproduksjon fra tenketanken RethinkX.

Dyrket kjøtt DYRKING: Cirka 200.000 laks på omlag ett kilo svømmer rundt i ei merd på trøndelagskysten. Hvis det går slik tenketanken RethinkX tror, så vil ikke laks bli produsert på denne måten i framtiden. Foto: Aleksander Nordahl

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Vi benytter cookies X Lukk infoFiskeribladet AS bruker teknologi som informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å analysere trender, administrere våre tjenester, spore brukeradferd og til å samle informasjon om hele vår brukerbase. Uregistrerte brukere kan skru av slik sporing i browser innstillingene på enheten de bruker ved å skru på «ingen sporing». Les hele vår cookie policy...