Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
1. februar 2020 14:06

Kvinda Fiskelag SA

zoomBilde

I Ål er det startet et samvirkeforetak for å samle grunneiere og rettighetshavere i området, for i fellesskap å forvalte fiskeressursene. Helge Torsgard er styreleder og nestleder er Georg Gjøstein. Glenn Rotebakkdokken og Bjørnar Dalby Sorteberglien er styremedlemmer.

Fiberfish AS 

Det nye selskapet skal produsere, utvikle og selge produkter av tørket sjømat og tilknyttet rådgivings- og konsulentvirksomhet. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. May Britt Manin er daglig leder og styremedlem. Styreleder er Annbjørg Terese Reiersen.

Antarctic Fishery AS

Det nye selskapet på Stadtlandet skal eie og drive fiskefartøy, samt delta i fiskerirettede bedrifter på sjø og på land, som komplementar, andelseier eller aksjeeier. Selskapet skal videre drive handel med skipsutstyr og annet fiskerirelatert utstyr, samt yte konsulent- og managmenttjenester. Selskapet kan yte lån, samt stille kausjoner for andre selskap. Aksjekapitalen er på ti millioner kroner. Geir Solvåg er daglig leder og styreleder er Stig Tore Ervik. Rolf Bjørnar Tøllefsen, Jimmy Tøllefsen, Knut Kolbeinshavn, Kjell Magne Ervik og Arild Aarvik.

Bokn Sjømat AS

 I Bokn i Rogaland er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive kjøp og salg av sjømat og utleie av eiendom. Aksjekapitalen er på 200.000 kroner. Erik Alvestad er styrets leder og Sigurd Jøsang er styremedlem.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.