Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
27. januar 2020 17:40

Oceanfront AS

zoomBilde

I Kristiansund er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive prosjektledelse, ledelse av anskaffelser og logistikkoperasjoner, engineertjenester samt andre tjenester for aktører i havnæringer og andre næringer med samme behov. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Frank Inge Ellingsen er daglig leder. Styrets leder er Asgeir Ingve Sletta og styremedlem er Jan Gunnar Gjengstø.

Fjordgård Fiskerihavn AS

I Lenvik er det startet et nytt aksjeselskap som skal utvikle og drifte fiskerihavn, herunder salg og utleie av båtplasser og utleie av arealer og utstyr. Aksjekapitalen er på 40.000 kroner. Styrets leder er Ernst Hugo Berntsen, nestleder er Tommy Wilhelmsen og styremedlem er Aleksander Uteng.

K. Kvalen AS

Det nye aksjeselskapet i Larsnes i Sande skal drive fiskeri og med andre produkter/tjenester som naturlig hører til dette. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Daglig leder er Kolbjørn Kvalen som også er styrets leder.

Stiftelsen Nasjonalt Villakssenter

 I Lærdal er det startet en stiftelse som skal remme formidling av kunnskap om de naturlige forutsetninger for den atlantiske villaksens utbredelse, villaksens liv og utfordringer, herunder dens betydning for tradisjoner og kulturutøvelse. Kapitalen er på 200.000 kroner. Alf Olsen er daglig leder. Styreleder er Jostein Skurdal og nestleder Bente Rønning. Styremdlemmer er Monica Balto Anti, Ørnulf Haraldstad, Jan Kristensen, Nils Roger Duna, Torill Olsson og Audun Mo.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.