Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
18. januar 2020 06:50

Deepsea Farming II AS

zoomBilde

I Oslo er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive med oppdrett på land og annet som faller sammen med det. Aksjekapitalen er på 120.000 kroner. Styreleder er John Morten Bjerkan og styremedlemmer er Øyvind Andreas Ørbæk og Rune Vigdal.

Ocean Aquafarms Holding AS

I Stavanger er det registrert et nytt aksjeselskap som skal være et eierselskap for datterselskaper som driver innenfor marint oppdrett både til havs og på land, herunder etablering av finansieringsløsninger slik at driftsselskapene får nødvendig kapital til å realisere konsepter. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Stephen Adshead er daglig leder og styremedlem. Heidi Adshead Baugstø er styrets leder.

Fjordbruk Invest AS

Gerhard Meidell Alsaker er daglig leder og styreleder i det nyestartede selskapet på Onarheim i Tysnes. Selskapet skal drive og investere i oppdrettsvirksomhet og alt som ha sammenheng med det. Aksjekapitalen er på 100.000 kroner. Styremedlemmer er Arthur Duus og Helge Mandius Nesse.

Øksfjord Fiskeindustri AS

 I Øksfjord i Loppa er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive med kjøp, produksjon og videresalg av fisk og skalldyr. Aksjeselskapet har fått en halv million kroner i aksjekapital. Bengt Gøran Pedersen er daglig leder. Styreleder er Sigurd Larsen og styremedlemmer er Tor-Bjarne Stabell og Hans Ivar Pedersen.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.