Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
12. januar 2020 16:47

Ja Fisk AS

zoomBilde

Jack Magne Husa er daglig leder og styreleder i det nye aksjeselskapet på Søfteland i Os kommune sør for Bergen. Han skal drive mobilt salg av fiskevarer, detaljomsetning og servering av mat og drikke. Engroshandel med fisk, skalldyr og bløtdyr. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Styremedlem er Ole Meidell og varamedlem Leif Bognøy.

Kitti Fisk AS

I Tana er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive havfiske. Selskapet har fått 30.000 kroner. Styrets leder er Unn-Beate Pettersen.

Andøy Kystfiske AS

I Andenes i Andøy er det registrert et nytt fiskeriselskap som skal drive med hav- og kystfiske. Svein Roger Hansen er daglig leder og styreleder. Styremedlem er Halvard Jonassen. Selskapet har fått en aksjekapital på 30.000 kroner.

Ocean Aquafarms Holding AS

 Det nye Stavanger-selskapet skal være et eierselskap for datterselskaper som driver innenfor marin oppdrett både til havs og på land, herunder etablering av finansieringsløsninger slik at driftsselskapene for nødvendig kapital til å realisere konsepter. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Stephen Adshead er daglig leder og styremedlem. Heidi Adshead Baugstø er styrets leder.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.