ENORMT: Grieg Seafood Finnmark sitt topp moderne smoltanlegg i Adamselv i Lebesby kommune. Den nye hallen i forgrunnen er like stor som to fotballbaner.Foto: Grieg Seafood Finnmark
ENORMT: Grieg Seafood Finnmark sitt topp moderne smoltanlegg i Adamselv i Lebesby kommune. Den nye hallen i forgrunnen er like stor som to fotballbaner.Foto: Grieg Seafood Finnmark

På et område like stort som to fotballbaner midt i ødemarka, lager Grieg smolt

7. januar 2020  kl 08:15

Smoltproduksjonen til Grieg Seafood Finnmark ligger på et sted «der ingen skulle tru at nokon kunne bu». - Vi valgte å satse på Adamselv fordi her er det folk med erfaring og kunnskap om smoltproduksjon. Det sier leder for Grieg Seafood Finnmarks smoltvirksomhet, Arvid Pedersen. Han går langt i å si at i dag er folk med erfaring og kunnskap om smoltproduksjon viktigere enn rikelig tilgang på ferskvann.  Lavt vannbehov ENORMT: Grieg Seafood Finnmark sitt topp moderne smoltanlegg i Adamselv i Lebesby kommune. Den nye hallen i forgrunnen er like stor som to fotballbaner.Foto: Grieg Seafood Finnmark

LOGG INN

Glemt passord? Trykk her
Ikke abonnent?
Få tilgang til alt digitalt innhold på Fiskeribladet:
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 10,- for én måned, deretter kr 349,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Papiravisen levert hjem mandag, onsdag og fredag
  • Fiskeribladet.no
  • Den digitale papiravisen kl 15.45 dagen før
  • Du betaler kr 100,- for én måned, deretter kr 379,- per måned
  • Ingen bindingstid
  • Alt innhold på Fiskeribladet.no i 24 timer

Abonnementet løper til det sies opp. Tilbudet gjelder nye kunder.

Andre prisalternativer

Abonnementsbetingelser

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.