Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
4. januar 2020 11:54

Færøy AS

zoomBilde

I Herøy er det stiftet et nytt aksjeselskap som skal drive maritime tjenester for oppdrettsnæringen, herunder transport av slaktefisk. Aksjekapitalen er på en million kroner. Arnt Erling Paulsen er daglig leder og styremedlem. Styreleder er Tom Erik Aasjord. Styremedlemmer er Odd Lorentz Strøm, Jonny Hanssen, Geir Wenberg og Jan Tore Theimann.

Moskenesvågen Fiskebåtlag SA

I Sørvågen i Moskenes er det stiftet et nytt samvirkeforetak som skal arbeide for å realisere og drifte kaianlegg med tilhørende serviceanlegg for aktive fiksere i Moskenes kommune. Yngve Olsen er daglig leder. Kjell Anders Olsen og Stian Johansen er styremedlemmer. Varamedlemmer er Anders Kristiansen, Geir Roger Benonisen og Helge Andre Kibsgård.

Nordvest Fisk og Skalldyr AS

På Averøy er det startet et nytt fiskeriselskap med en million kroner i aksjekapital. Selskapet skal drive fisker. Emil Eliassen Folland er styrets leder og styremedlemmer er Allan Dahl Vamråk og Johan David Fevåg.

Halibut AS

 I Gryllefjord i Torsken kommune er det startet et nytt aksjeselskap som skal drive fisketurisme og leie ut rom, båter og fiskeutstyr. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Vladimir Kopylov er styreleder i det nye selskapet.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.