Nye bedrifter i sjømatnæringen

Marked
Ole Erik Klokeide
Telefon 55 21 33 09
Mobil 478 09 837
29. desember 2019 16:30

MLP Fisk AS

zoomBilde

Formålet med det nye Kjøllefjordselskapet er å drive fiske etter torsk, hyse, sei, kongekrabbe og andre fiskeslag på Finnmarkskysten, samt annen maritim virksomhet som naturlig faller inn under dette. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Daglig leder og styreleder er Mathias Lillevik Pettersen.

Thomas Myrskog

I Varangerbotn i Nesseby har innehaver Thomas Myrskog startet et enkeltpersonforetak og skal drive med fjordfiske. Han er også daglig leder.

Torgarnes AS

I Brønnøysund er det nye aksjeselskapet stiftet og skal drive med å ta vare på og videreutvikle fiskerimiljøet i Brønnøy ved investeringer og drift av fiskefartøyer og tilhørende virksomheter. Aksjekapitalen er på 30.000 kroner. Hugo Andre Olsen er daglig leder og styremedlem. Styrets leder er Asbjørn Evald Olsen.

Loppa Seafishing AS

 I Bergsfjord I Loppa er det startet et aksjeselskap med 32.000 kroner i aksjekapital. Selskapet skal drive turistvirksomhet, herunder overnatting, båtutleie og det som naturlig står i forbindelse med dette. Daglig leder og styreleder er Patricia De Wilde-Van Polen. Styremedlem er Cornelis Simon Hendrik De Wilde.

( VILKÅR )
DEL SAKEN

Kommentarer

Kommentarfeltene er midlertidig stengt. Dette skyldes at dagens ordning er i strid med Fiskeribladets GDPR-regler.
Om GDPR

Vennlig hilsen
Øystein Hage, redaktør.

 
Få nyheter rett inn i innboksenI tillegg får du: Ledige stillinger, rubrikkannonser og daglige vitser.
Fiskeribladet
Sandbrogaten 5 - 7
5003 Bergen
Org nr 911 650 924
Sentralbord
55 21 33 00
Fiskeribladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.